Evangeliehuset sitt misjonsengasjement

Evangeliehuset er en partnermenighet med Troens Bevis Verdens Evangelisering i Sarons Dal, vi har ansvaret for 4 innfødte evangelister som misjonerer i Nepal.

Evangeliehuset holder egne møtekampanjer, seminarer og støtter også andre arbeidere i flere land.

Evangeliehuset samarbeider også tett med Trosgnisten, som har misjonsarbeid i Asia og Afrika.

INDIA:

9.April 2016 var vi med på å starte Grace Church Vizag City i India sammen med lokal Pastor: John Wesley. Byen ligger i midt i landet på østkysten ved Bengalbukta. Vi støtter John Wesley fast med 24.000kr i året. Pluss ekstra gaver i forbindelse med kampanjen og arrangementer.

Vi samarbeider og jobber sammen med misjonsstasjonene i Chopda og Dhanora.

Samt støtter vi Evangelist Joseph Gophane fast og samarbeider med Aenon Church ved pastor William Cary i Hyderabad.

PAKISTAN:

Evangeliehuset har Møtekampanjer og pastorseminarer her.

Fra mai 2018: Skypemøter med unådde mennesker i unådde områder.

Evangeliehuset har holdt mange skypemøter  fra mai 2018 til des 2021 og bedt med totalt 7572 registrerte personer som har tatt i mot Jesus.  Vi ser mange helbredelser i hvert skypemøte. 

I 2022 økte dette arbeidet til å nå ut til mange nye landsbyer og småsteder i Pakistan. Det rapporteres tilbake til oss at over 30 000 mennesker har tatt i mot Jesus dette året. 

Vårt team i Pakistan følger opp alle disse som tar imot Jesus. Teamet starter huskirker, døper de nyfrelste, trener og underviser ledere og deler ut enkle hefter om tro, bøker og Bibler.

Vi holder ca 6 utemøter i året via skype/Zoom.

Siden April 2021 har pastor Lars programmer på satelitt-kanalen King Television i Pakistan som kan nå ut til 182 land og sendingene når hele den muslimske verdenen. Sendingen er fast hver onsdag morgen kl 9:30 lokal pakistansk tid. På morgensendingen er undervisningen dubbet til Urdu og kvelds-sendingen går på engelsk. Det kommer rapporter fra mange som tar i mot troen på Jesus som Guds sønn og mange opplever helbredelse. Ca 3,7 millioner ser sendingene på Urdu. I løpet av 2022 har seertallet økt til over 6 milloner ukentlig seere. Her kan du se livesendinger fra King Television

Spredning av Boken » Lev livet i en bedre pakt» ut i hele verden:

Her støtter Evangeliehuset Misjonær og forfatter av denne boken Mary Felde fra RomerikskirkenOKS hver måned.

Evangeliehuset Romerike i Norge:

Vi har 9 husmenigheter pr Januar 2023.